image1

ONZE MISSIE

DiMeOr Consultancy biedt u diensten aan die u waar geeft voor uw geld. Meer dan een inkomstenbron, is deze consultancy-initiatief een mogelijkheid om uit te dragen waar wij zelf voor staan en in geloven: samen werken geeft het mooiste resultaat als we elkaar's krachten versterken.

Een orgaan (bv. het hart) bestaat uit verschillende delen die precies op elkaar zijn afgestemd, nauw samen werken, dat doen wat van ze worden verwacht en zo een diversiteit aan functies uitvoeren. Organiseren is precies dat: verschillende delen in uw organisatie afstemmen op elkaar, dat laten doen waar de verschillende mensen goed in zijn en op het juiste moment een zo compleet mogelijk product afleveren. 


U begrijpt: dit is kunst! Want waar er zoveel verschillende mensen werken heb je de praktijk van 'zin' en 'onzin' of zelfs 'geen zin'. Bovendien, niet iedereen begrijpt hetzelfde uit een opdracht of zelfs een woord. Het is een grote uitdaging om een organisatie succesvol te maken. U bent niet de eerste die expertise inschakelt.


DiMeOr Consultancy biedt u diensten aan die u waar geeft voor uw geld. Consultants inhuren is altijd een prijzige bedoening dus goede overwegingen zijn belangrijk. Vraag ons vrijblijvend om advies en beoordeel onze meerwaarde aan uw zaak. Wij zijn een dynamisch team met een no-nonsense mentaliteit en hart voor de klant. Meer dan een inkomstenbron, is deze consultancy-initiatief een mogelijkheid om uit te dragen waar wij zelf voor staan en in geloven. Neem de kans en vergroot uw deskundigheid in een mum van tijd.

Lees gauw wat u van ons kan verwachten. 

CONTACT FORMULIER

DiMeOr Consultancy

+32 (0)479 37 39 68

info@dimeor.com

Antwerpen, Belgium